Solido Ceramica Cittadella Grigio 30mm

Solido Ceramica Cittadella Grigio 30mm
Omschrijving De ‘SOLIDO CERAMICA’ serie, een prachtige ‘solide’ serie keramische terrastegels van 3 centimeter massieve, hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met subliem Italiaans design. Optimaal verwerkingsgemak voor zowel de professional als de doe-hetzelver. Geschikt voor een normaal zandbed met degelijke ondergrond. Cement-stabilisatie is niet noodzakelijk, echter adviseren wij dit wel. Te verwerken met minimaal 3-5 mm. voeg. Soort voegmateriaal is vrij te bepalen door de erkende vakman en afhankelijk van de ondergrond. Doorgaans hebben wij uitstekende ervaringen met waterdoorlatende voegmortels als VDW 840 plus en/of Bostik flex. Massieve 1 component-constructie waardoor risicovolle lijmverbindingen en mogelijke onderlinge verschillen in uitzettingscoëfficiënten worden uitgesloten. Zeer hoge drukbestendigheid waardoor de tegels geschikt zijn voor extreme belasting, bijvoorbeeld opritten.( vakkundige ondergrond vereist). Slijtvastheid/stroefheid conform R11 A. Werking van de NR tegels is 60,7x60,7 en 40,7x80,8 cm in verband met splintervrije kop. De kans op beschadiging van het oppervlak, wordt hierdoor zeer gering. Maten met "rect" zijn op maat gezaagd en dus meer maatvast. De tolerantie op lengte en breedte bedraagt maximaal +/- 1,5 mm. Gewicht per tegel 60x60x3 cm. bedraagt 24,4 kg. Oftewel 66,6 kg per m² ( vergelijkbare massa als natuursteen tegel 3 cm.)Solido Ceramica Cittadella Grigio 30mm

Als u deze offerte aanvraagt, nemen wij contact met u op om af te spreken hoe de levering en de betaling plaats zullen vinden. U kunt de tegels afhalen in ons magazijn en daar afrekenen of de bestelling tegen een meerprijs laten bezorgen op uw adres na vooraf het bedrag overgemaakt te hebben.

 

Bij het plaatsen van de bestelling kunt u aangeven hoeveel tegels u wenst en kunt u ook aangeven of u aanvullende materialen zoals lijm of cement nodig heeft.

 

U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende offerte voor het aantal tegels en eventuele aanvullende materialen.